نقش طراحی سنتی در اماکن مقدسه
مجموعه هنرهای قدسی (تذهیب، گل وبوته سازی و نگارگری) که در زمره فاخرترین هنرهای جمالی و جلالی هستند، در طول تاریخ جلوه های بصری چشمگیری را عرضه کرده اند.
رشد و تعالی این شیوه از هنر، در پی ژرفاندیشی و باورهای عمیق هنرمندان ایرانی- اسلامی پدید آمده است که نفس را به کناری نهاده و سمت و سوی قدسی گرفتهاند تا با صفای باطن خود نقشمایههایی را در مساجد، تکایا، حسینهها و دیگر اماکن مقدس پدید آورند. لذا فضای دانشگاهی همواره تلاش میکند با زبان علمی و روزآمد خود، دانستهای از داشتههای فرهنگی و میراث معنوی این مرز و بوم را از کف ندهد و در عین حفظ جایگاه و رویکرد علمی خود زمینه را برای رشد وشکوفایی معارف بازمانده از گذشتگان و تعالیم قدسی ایشان نیز فراهم سازد.
سمینار «نقش طراحی سنتی در اماکن مقدسه» که همزمان با هفته پژوهش در آذرماه 1395 دردانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد، تلاشی درجهت اهداف مذکور بود. این نشست علمی با سخنرای دکتر پرویز اسکندرپور خرمی، عضو هیأت علمی دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد. گروه هنر اسلامی دانشگاه علم و فرهنگ با رویکرد علمی و معنوی، همواره تلاش دارد با برگزاری رویدادهای علمی و پژوهشی مشابه هر چند بیشتر بستری برای پیوند میان آموزههای سنت و معنویت ایرانی اسلامی با رویکرد علمی روزآمد دانشگاهی فراهم سازد.